Antavla utgående från Leif Boström

Klicka på trädet så genereras antavlan. Ibland måste man klicka två gånger.

Dynamic Family Tree

 

 

Antavlan är skapad med ett program skrivet av Michael Horey. Antavlan öppnas i ett eget fönster. Med musen kan man klättra omkring i antavlan. I en ruta uppe till höger finns information om personerna. Informationen syns om markören placeras på personens namn. Om man klickar på en person så blir den centralperson. En söklista med personernas namn kan öppnas med en meny i huvudlisten. Längst upp till höger finns en ruta med ett frågetecken. Där finns upplysningar om hur tavlan kan användas. Bl a kan man se släktskap med hjälp av färger på personernas namn.

Det tar lite tid att skapa antavlan. Längst ned till vänster i fönstret kan man se hur stor del av antavlan som har hämtats.

Händelsenotiser som innehåller text utöver år och plats har inte kommit med, t ex för personerna i de äldsta generationerna finns inte notiserna med där de år personerna finns nämnda skulle framgått. Dödsnotiser där jag angett dödsorsak saknas också. För utförligare information om anorna hänvisas till mina antavlor på nättidningen Rötter. Där framgår emellertid inte syskonen till anorna.

Det finns troligen genealogiska felaktigheter i antavlan.

För vissa installationer blir det något fel när antavlan laddats färdigt, så att Internet Explorer avslutas. Han som skrivit programmet jobbar med att åtgärda det felet.

 


Sidan skapad 2001-03-29 av Leif Boström. Senast uppdaterad 2007-09-30.

Åter till första sidan.